Image

Derinat (Derinat) injektioner af 10 ampuller. Pris, brugsanvisning, analoger, anmeldelser af immunologers læger

Derinat er beregnet til at stimulere kroppen til at producere specielle antistoffer, der er nødvendige for at neutralisere potentielt farlige fremmede stoffer i den menneskelige blodbane.

Sådan fungerer humoral immunitet. En anden funktion af injektioner af 10 ampuller er aktivering af makrofager eller naturlige dræberceller, cytotoksiske T-lymfocytter og cytokiner, der neutraliserer forskellige patogener. I de fleste tilfælde er prisen en ubetydelig grund til at afvise den ordinerede behandling..

Sammensætning, frigivelsesform og pris

Derinat - injektioner af 10 ampuller, hvis gennemsnitspris er 1800 rubler, kan undertiden købes til en betydelig lavere pris. Lægemidlet er ikke inkluderet på listen over vigtige og essentielle lægemidler, derfor kan prisen for det variere betydeligt i forskellige apotekskæder.

Sammensætningen indeholder følgende aktive stof:

  • natriumdeoxyribonucleate - 15 mg i 1 ml af det færdige produkt;
  • volumenet på 1 ampul er 5 ml, hvilket svarer til 75 mg af det aktive stof.

Hver pakke indeholder 5 stk. i en konturcelle, der sammen med instruktioner til medicinsk brug placeres i en papkasse. Lægemidlet fremstilles af den farmaceutiske plante Immunoleks LLC, der ligger i Moskva.

Handlingsmekanisme

Natriumdeoxyribonucleate er et natriumsalt af deoxyribonukleinsyre. Stoffet kommer ind i præparatet i form af en vandig opløsning og er en klar, farveløs væske. Det vigtigste underlag til isolering af deoxyribonucleate er mælken fra laks og størfisk. For at få ekstraktet bruges specielle kemiske og ultralydteknikker..

Efter introduktion i muskelvæv fungerer denne komponent som følger:

  • forbedrer regenereringsprocesser og aktiverer makrofager, som er nødvendige for normal heling af forskellige skader i kroppen;
  • reducerer og forhindrer cellebeskadigelse, der normalt opstår under kemoterapi og strålebehandlinger,
  • normaliserer antallet af leukocytceller, lymfocytter, granulocytter, fagocytter, blodplader;
  • øger hurtigt og effektivt resistens over for vira, bakterier og svampe;
  • forbedrer dræning og eliminering af toksiner gennem lymfesystemet;
  • aktiverer begge typer immunresponser i kroppen.

Efter intramuskulær indgivelse distribueres det aktive stof hurtigt gennem alle væv endolymfatisk. Natriumdeoxyribonucleate er meget relateret til de organer, der er involveret i produktionen og fornyelsen af ​​blod. Eliminationshalveringstiden når i gennemsnit 72,3 timer.

Ved daglige injektioner akkumuleres stoffet i forskellige væv. Denne effekt er især karakteristisk for knoglemarv, lymfeknuder, milt og thymus. I lidt lavere koncentrationer findes det aktive stof i levervæv, hjerne og mave-tarmkanal.

Det trænger også ind i blod-hjerne-barrieren, hvilket resulterer i, at indholdet af deoxyribonucleate i hovedet når sin maksimale koncentration efter 30 minutter. efter intramuskulær injektion.

Lægemidlet har ikke en skadelig og skadelig virkning på fosterets udvikling i alle graviditetsstadier og provokerer ikke væksten af ​​kræftceller.

Indikationer til brug

Derinat - injektioner af 10 ampuller, hvis pris er forbundet med den dyre proces med isolering af det aktive stof, anbefales til brug med følgende indikationer:

  • udslettede, trofiske, ikke-helende, purulent inficerede og andre typer bløddyrsvævlesioner;
  • beskyttelse af hjertet mod de skadelige virkninger af de negative virkninger af cytostatika og radioaktive stråler;
  • immunitet og ineffektivitet i forbindelse med anvendelse af cytostatika eller strålebehandling;
  • forskellige afvigelser i de kvindelige reproduktionsorganers, livmoders og tilstødende vævs funktioner;
  • godartede læsioner af de mandlige kønsorganer i prostata
  • tuberkulose og anden alvorlig betændelse i luftvejene;
  • perioder før og efter kirurgiske indgreb;
  • reumatoid ledskade, gigt;
  • obstruktive lungevævspatologier.

Som anført ovenfor er der en masse indikationer for brugen af ​​Derinat-ampuller, derfor er det kun den observatørs specialist, der skal bestemme nødvendigheden og gennemførligheden af ​​en sådan terapi.

I barndommen skal en enkelt dosis beregnes under hensyntagen til antallet af fulde leveår. Fra 10 år gammel anbefales det at bruge stoffet i en voksen dosering.

Kontraindikationer og bivirkninger

Derinat i form af injektioner af 10 ampuller i betragtning af dens pris bør ikke anvendes til individuel intolerance over for komponenterne. I perioder med drægtighed og efterfølgende amning kan spørgsmålet om antagelighed og nødvendighed af en sådan terapi kun løses med en læge.

Overdosis

På grund af den ekstreme ømhed, der opstår ved intramuskulær injektion, er det ikke sandsynligt, at forsætlig overdimensionering er stor. Men selv i tilfælde af en betydelig overdosis observeres ikke negative effekter.

Instruktioner og doser

For voksne anbefales en langsom injektion på 1-2 minutter. 5 ml opløsning med intervaller på 1 til 3 dage.

IndikationerAdministration af lægemiddeladministration
Kronisk betændelse5 ampuller efter 1 dag og derefter 5 ampuller på 1 pc. hver 3. dag
Akut betændelse af forskellige oprindelser3-5 ampuller på 1 stk. om 2-3 dage
Mavesår5 ampuller på 1 stk. med et interval på 2-3 dage
Lungetuberkulose10-15 ampuller på 1 stk. om 2-3 dage
Gynækologi10 ampuller på 1 stk. med et interval på 2-3 dage
Onkologi3-10 ampuller på 1 stk. hver 2-3 dag
andrologi10 ampuller på 1 stk. om 2-3 dage
Iskæmisk hjertesygdom10 ampuller med et interval på 2-3 dage

Børn skal bruge stoffet i henhold til en lignende ordning under hensyntagen til følgende anbefalinger:

  • under 2 år - 0,5 ml pr. injektion;
  • fra 2 til 10 år - baseret på 0,5 ml pr. antal leveår;
  • i en alder af 10 år - 5 ml pr. gang, kursus - op til 5 injektioner.

Længere brug og dosisjustering skal aftales med vejlederen.

Anvendelse i gynækologi

Derinat - injektioner af 10 ampuller, hvis pris ikke kun reguleres af fabrikanten, men også af apotekets netværk, anvendes i gynækologi til at kompensere for afvigelser, der er opstået på baggrund af kroniske patologier. Oftest begynder de med en akut periode og går derefter ind i skjulte processer.

I en kvinde, der ikke bemærker konkrete symptomer, kan man i sidste ende opdage følgende sygdomme:

  • erosiv skade på livmoderhalsen;
  • kønsbetinget tuberkulose;
  • godartede tumorer;
  • abnormiteter i vedhængene;
  • bakteriel vaginose.

Den komplekse anvendelse af lægemidlet i kombination med antibakterielle midler til oral administration i langt de fleste tilfælde tillader opnåelse af stabil remission. Ofte hjælper en sådan terapi med at genoprette evnen til at blive gravid, hvorefter en kvinde snart kan blive gravid og få en sund baby i en normal graviditetsperiode.

specielle instruktioner

Et hyppigt symptom efter et forløb med intramuskulære injektioner hos de fleste patienter udvikler ubehagelige symptomer i form af langvarig smerte, klumper og andre uønskede konsekvenser.

For at reducere en sådan fornemmelse under behandlingen anbefales det at overholde et antal visse regler:

  • med kraftig smerte under introduktionen anbefales det at reducere hastigheden til den lavest mulige;
  • umiddelbart efter administration af opløsningen skal fysisk aktivitet øges;
  • mens blodet i balderne begynder at cirkulere hurtigere og derved bidrage til den hurtige resorption.

Udviklingen af ​​symptomer, der er karakteristisk for en begyndende forkølelse, betragtes også som en normal reaktion på immunpræparater. Oftest bemærkes en urimelig stigning i kropstemperatur inden for 38 ° C. Kun ved højere doser bør der anvendes antipyretiske lægemidler.

I andre tilfælde anbefales det, at kroppen stabiliserer sig selv. Efter afslutningen af ​​injektionsforløbet vil den terapeutiske virkning manifestere sig ikke kun i behandlingen af ​​hovedpatologien, men også i en markant stigning i immunresponset, selv i de højeste perioder med den almindelige forekomst af mennesker.

Drug interaktion

Lægemidlet, når det bruges i kombination med antibiotika og antivirale midler, kan reducere deres doser og den samlede behandlingsvarighed markant. I fremtiden er der næsten altid en stigning i tidsintervaller mellem individuelle forkølelser og andre sygdomme.

Betingelser for opbevaring

Opbevaringstiden er 5 år fra den produktionsdato, der er angivet på pakken. Opbevar stoffet på et mørkt sted utilgængeligt for små børn og undtagen direkte sollys.

For at opløsningen skal opretholde dens farmakologiske egenskaber, skal ampuller altid opbevares i den originale emballage. Omgivelsestemperaturen skal være i området fra 4 til 20 ° С.

Analoger

Foruden Derinat tilbyder det farmaceutiske marked andre, lige så effektive komplekser til behandling af de samme patologier. Nogle af dem er yderligere forstærket med andre komponenter..

Ferrovir

Lægemidlet er tilgængeligt i form af ampuller med en opløsning - et kompleks med jern til intramuskulær administration. 1 pakke indeholder 5 ampuller i en konturblister, der sammen med instruktioner til medicinsk brug er placeret i en æske med blød pap. Producenten er det farmaceutiske anlæg i Moskva Immunoleks LLC. Prisen på 1 pakke er ca. 2500 rubler.

Sammensætningen af ​​5 ml i en ampul inkluderer følgende komponenter:

  • natriumdeoxyribonucleate - 75 mg;
  • jernoxidchlorid - 0,048 mg;
  • vand til injektion - op til 5 ml.

Indikationer til brug:

  • stimulering af lymfocyt-syntese hos patienter med HIV-infektion og avanceret AIDS;
  • behandling af virusinfektioner i akut eller kronisk form;
  • styrkelse af immunforsvaret mod bakterier og svampe;
  • tilbagevendende herpetisk infektion;
  • tick-båret encephalitis;
  • hepatitis C.

Anbefalinger til introduktion af lægemidlet i muskelvæv:

  • med HIV eller AIDS - 1 ampul 2 gange om dagen i 2 uger;
  • efter 4-6 uger er gentagen administration i henhold til den samme ordning tilladt;
  • med herpetisk infektion - 1 ampul 2 gange om dagen i 2 uger;
  • hepatitis C - 1 ampul 2 gange om dagen i henhold til en lignende tidsplan;
  • med flåttbåret encephalitis - 2 gange om dagen, 5 ml i 5-10 dage.

Tilfælde af overdosering er ikke registreret. Grundlaget for udskillelsen af ​​metabolske produkter af aktive stoffer er gennem urin efter filtrering af blodet med nyrevævet. Den gennemsnitlige opholdstid for lægemidlet i organer og væv er 3 dage, halveringstiden er 36 timer.

Desoxinate

Lægemidlet er tilgængeligt i form af 5 ml ampuller, der pakkes i celleblister på 5 stk. Hver pakke består af 2 blemmer komplet med instruktioner til medicinsk brug. De gennemsnitlige omkostninger til lægemidlet er 800-1000 rubler.

Sammensætningen inkluderer følgende komponenter:

  • natriumdeoxyribonucleate - 5 mg i 1 ml;
  • samlet indhold - 25 mg i 1 ampul;
  • natriumchlorid - 45 mg i 1 ampul;
  • vand til injektion - op til 5 ml.

Den farmakologiske virkning er at stimulere immunsystemet på celle- og humorniveauer. Efter et behandlingsforløb øges kroppens modstand mod vira, bakterier og svampeinfektioner markant. Lægemidlet normaliserer også modningen af ​​alle blodkomponenter, hvide blodlegemer, røde blodlegemer og blodplader.

Efter intramuskulær injektion af lægemiddelopløsningen distribueres det aktive stof i alle organer og væv. Dens koncentration stiger og falder hurtigt over et tidsrum fra 5 timer til 1 dag.

Den gennemsnitlige eliminationsperiode på halvdelen af ​​den indgivne mængde er 72,3 h. Når den påføres på et kursus, akkumuleres det aktive stof i vævene, som den terapeutiske virkning øges med hver efterfølgende dosis om nødvendigt.

Anbefalinger til medicinsk brug af stoffet:

  • opløsningen skal administreres 1 gang intramuskulært eller subkutant;
  • det totale injektionsvolumen er 15 ml indeholdende 75 mg deoxyribonucleate;
  • genindførelse er mulig med yderligere behandlingscykler;
  • Før brug er det nødvendigt at opvarme ampullen i hænderne til kropstemperatur;
  • for at eliminere de akutte symptomer på strålesyge, skal lægemidlet administreres inden for de første dage efter eksponering.

Tilfælde af overdosering er endnu ikke registreret. De givne anbefalinger gælder for alle patienter, uanset deres alder. Derfor behøver børn ikke at justere doseringen.

Blastomunil

Derinat - injektioner af 10 ampuller, hvis pris er relativt høj, kan erstattes med et lægemiddel, der indeholder et andet aktivt stof, men opnår samtidig en lignende terapeutisk virkning. Lægemidlet fremstilles af Biopharma CJSC i Ukraine i form af en flaske, hvis gennemsnitlige omkostning er omkring 500 rubler. med hensyn til russiske penge.

Sammensætningen inkluderer følgende komponenter:

Farmakologisk hører Blastomunil til gruppen af ​​stimulanter til immunforsvaret af begge typer og øger desuden aktiviteten af ​​cytokiner. Resultatet af dens anvendelse er en stigning i massefraktionen af ​​leukocytter, øgede fagocytiske processer, stabilisering af niveauet af immunglobuliner af M- og G-typer. Lægemidlets farmakokinetik er ikke undersøgt..

Indikationer til brug:

  • immundefekt betingelser;
  • onkologiske sygdomme;
  • diffus streptoderma;
  • rheumatoid arthritis;
  • trofiske mavesår;
  • strålebehandling
  • kemoterapi;
  • leukopeni.

Lægemidlet anbefales også til brug hos svækkede patienter og patienter i alderdom. Lægemidlet øger effektiviteten af ​​naturligvis behandling af større sygdomme markant.

Brugsanvisning:

  • Blastomunyl må administreres intramuskulært eller subkutant;
  • for at fremstille opløsningen tilsættes 2 ml 0,9% natriumchlorid til hætteglasset;
  • Efter rystning skal du tilpasse den tilberedte opløsning i sprøjten og foretage en injektion;
  • intervallet mellem de enkelte administrationer skal være inden for 5-7 dage;
  • det generelle forløb kræver normalt 3 til 5 injektioner af lægemidlet;
  • gentagelse af kurser er mulig 3, 6 og 12 måneder efter behandlingsstart.

Da lægemidlet ikke er testet på gravide kvinder, ammende mødre og børn, anbefales det ikke til disse patienter. Samtidig administration sammen med andre stimulanter til immunitet forbedrer effektiviteten af ​​begge lægemidler.

Derinat i form af injektioner af 10 ampuller kan kun anvendes i kombination med Blastomunil som instrueret af en læge. Dette skyldes det faktum, at overdreven stimulering i nogle tilfælde er uønsket. På trods af priserne på lægemidler, skal behandlingen altid påbegyndes bevidst og omhyggeligt..

Derinat

Brugsanvisning

Internationalt navn

Gruppetilknytning

Beskrivelse af aktiv ingrediens (INN)

Doseringsform

farmakologisk virkning

Det har en immunmodulerende virkning på celle- og humorniveauer. Aktiverer antiviral, antifungal og antimikrobiel immunitet.

Det har en radiobeskyttende virkning, stimulerer regenerering: fremskynder helingen af ​​sår og ulcerative nekrotiske læsioner i huden og slimhinderne, aktiverer væksten af ​​granuleringer og epitel.

Det har antiinflammatorisk, antitumor og svag antikoagulerende virkning, normaliserer tilstanden i væv og organer med dystrofi af vaskulær oprindelse.

Regulerer hæmatopoiesis (normaliserer antallet af leukocytter, granulocytter, fagocytter, lymfocytter, blodplader).

Effektiv ved akut strålesyge II-III art. og med hypo- og aplastiske tilstande i det hæmatopoietiske system forårsaget af stråling eller polykemoterapi af kræft.

En enkelt intramuskulær injektion i løbet af de første 24 timer efter den totale virkning af ioniserende stråling på kroppen letter det kliniske forløb af strålingssygdom, fremskynder begyndelsen og hastigheden af ​​stamcelle restaurering i knoglemarven samt myeloide, lymfoide og blodplader hematopoiesis. Øger sandsynligheden for et gunstigt resultat for strålingssyge..

Stimulering af leukopoiesis efter en enkelt i / m-injektion observeres hos kræftpatienter med leukopeni III-spsk. og livstruende artikel IV (feberneutropeni) forårsaget af anvendelse af polychemoterapi eller kombineret polychemoterapi. Først og fremmest er der en stigning på 5-7 gange indholdet i det perifere blod af det absolutte antal granulocytter; på samme tid bemærkes en stigning i det absolutte antal lymfocytter og en normalisering af blodpladens indhold i perifert blod med thrombocytopeni med I-IV-graden af ​​samme oprindelse.

I tilfælde af iskæmiske sygdomme i de nedre ekstremiteter forårsaget af åreforkalkning og arteritis (inklusive hos patienter med diabetes mellitus) øger det træningstolerance, når man går, eliminerer smerter i lægemusklerne, forhindrer afkøling og koldhed i fødderne, øger intensiteten af ​​blodgennemstrømningen i de nedre ekstremiteter, fremmer heling af gangrenøse trofiske mavesår fører i nogle patienter til spontan afvisning af de nekrotiske phalanges af fingrene, hvilket undgår kirurgisk indgreb.

Som en del af kompleks tolerance forbedrer koronar hjertesygdom myocardial kontraktilitet, forhindrer død af myocytter, forbedrer mikrosirkulation i hjertemuskelen, øger træningstolerancen.

Stimulerer regenereringen af ​​mavesår i fordøjelseskanalen, hæmmer væksten af ​​Helicobacter pylori.

Øger indrivning af autograftransplantationer under hud- og tympanisk membrantransplantation, udvider de ledende arterier i indre organer.

Det reducerer væksthastigheden for tumorer og øger den terapeutiske virkning af cytostatika eller kemoradioterapi. Forårsager ikke øjeblikkelige eller forsinkede uønskede bivirkninger og toksiske virkninger, udviser ikke mutagene, kræftfremkaldende eller allergifremkaldende egenskaber.

Indikationer

Inhibering af knoglemarvshematopoiesis (leukopeni, trombocytopeni) hos kræftpatienter forårsaget af cytostatika (mono- eller polychemoterapi) eller kombineret kemoradioterapi.

Desoxinat (valgfrit): forebyggelse af myelodepression inden starten af ​​kemoterapicyklen, især under gentagen, under og efter den; akut eksponering for ioniserende stråling i doser, der medfører udvikling af strålesyge II-III st.

Derinat (valgfrit): stomatitis, peptisk mavesår og duodenalsår, gastroduodenitis, iskæmisk hjertesygdom, kroniske iskæmiske sygdomme i karret i de nedre ekstremiteter (II-III art.), Trofiske mavesår, ikke-helende sår, purulent-septiske processer, forbrændinger, frostskader, ved forberedelse af væv til auto- og allotransplantation og i graftindtagelsesperioden, prostatitis, vaginitis, endometritis, infertilitet, impotens forårsaget af kroniske infektioner, KOL, i kirurgisk praksis - før og efter operation.

Kontraindikationer

Bivirkninger

Anvendelse og dosering

Før administration opvarmes opløsningen til kropstemperatur.

Derinat: in / m (langsomt inden for 1-2 minutter) med et interval på 24-72 timer.

Voksne - 5 ml (75 mg tørstof). Ved koronar hjertesygdom og iskæmi i karret i de nedre ekstremiteter udføres 5-10 injektioner (dosis pr. Behandlingsforløb er 375-750 mg) med et interval på 1-3 dage.

Med mavesår i maven og tolvfingertarmen - 5 injektioner (dosis pr. Behandlingsforløb - 375 mg) med et interval på 48 timer.

I gynækologi og andrologi er kursusdosis 10 injektioner (dosis pr. Behandlingsforløb er 750 mg) med et interval på 24-48 timer.

For at stimulere leukopoiesis administreres i / m 75 mg hver 2-4 dag, behandlingsforløbet er 2-10 injektioner (kursusdosis er 150-750 mg). Når stråleskader administreres i den samme dosis dagligt, er kursusdosen 375-750 mg.

Børn under 2 år får ordineret en enkelt dosis på 0,5 ml (7,5 mg på tørstofbasis), 2-10 år gammel - 0,5 ml for hvert leveår.

Desoxinat: in / m (langsomt) eller s / c, voksne og børn en gang - 15 ml af en 0,5% opløsning (75 mg af det aktive stof). Gentagen administration i de næste cyklusser med kemoterapi, stråling eller kemoradieringsbehandling hos kræftpatienter er tilladt. Til behandling af akut strålingssygdom - senest 24 timer efter eksponering.

specielle instruktioner

In / i introduktionen af ​​løsningen er ikke tilladt!

I tilfælde af diabetes mellitus i behandlingsperioden er det nødvendigt at kontrollere niveauet af sukker i blodet (muligvis øget hypoglykæmi).

Desoxinat: en indikation til profylaktisk anvendelse er tilstedeværelsen af ​​leukopeni (mindre end 3,5 tusind / μl) og / eller thrombocytopeni (150 tusind / μl) inden starten af ​​specifik behandling; leukopeni og / eller thrombocytopenia, der udviklede sig i den foregående cyklus af kemo- eller kemoradioterapi (hhv. 2,5 og 100 tusind / μl).

I tilfælde af leukopeni og / eller trombocytopeni, der opstod i løbet af kemo / kemoradioterapi eller dets afslutning, er indikationerne for brugen af ​​lægemidlet et fald i indholdet af leukocytter i perifert blod til 2.000 / μl, blodplader - 100 tusind / μl eller mindre.

Interaktion

Forbedrer virkningen af ​​antikoagulantia og hypoglykæmiske lægemidler.

Øger effektiviteten af ​​andre lægemidler.

Analoger

Anmeldelser

Jeg drypper Derinat for at forhindre mig selv og børn, især i den periode, hvor influenzaepidemien eller mange mennesker omkring os bliver syge. Det hjælper ikke at blive syg godt. Og alligevel kan jeg virkelig godt lide stoffet i dette, at det kan være absolut for alle familiemedlemmer, fra små til store, fordi det går endda til børn fra den første dag i livet

Vi drypper også, jeg vidste ikke engang, at han stadig blev ordineret til injektioner) godt, vi har ikke brug for injektioner, dråber hjælper os normalt, jeg drypper for mig selv og min lille datter, og min mand drypper også. De bemærkede, at de praktisk taget ophørte med at skade, selvom vi taler meget med mennesker, og min datter går i børnehave. Og hvem i gruppen i vores land begyndte at dryppe derinat for børn, de børn stoppede også med at springe over klasser på grund af sygdom.

Han begyndte at anvende, når der var en influenzaepidemi, dryppende i henhold til instruktionerne. overraskende nok fik jeg ikke engang en løbende næse denne gang, og før kom nogen kulde fast ved mig

Ja, vi bruger også Derinat, en børnelæge ordineret det til os, til viral og til forebyggelse. Med det kommer du virkelig hurtigere, og hvis du får det forebyggende kursus i tide, er der en chance for ikke at blive syg overhovedet. meget effektiv.

Vi bruger Derinat i dråber. Det er mere praktisk. Jeg ved ikke, hvordan man laver injektioner, og min datter falder i hysteri kun ved synet af en sprøjte. Hvad man skal skade, er endnu en gang. Fordi bare drypper. Immuniteten bliver virkelig meget bedre, vi bliver mindre syge, vi kommer os hurtigere. Godt middel. Jeg er lægen meget taknemmelig for, at han ordinerede det til os.

Sergey, 28-11-2012, alder: 50

Meget godt indtryk af Derinat. Diagnose: kronisk betændelse i mandlen, ofte - pus i hullerne, dårlig ånde, dårligt helbred. Lægen ordinerede en skylning med ultralyd (Tonsilor-apparatur) og aflad. Efter ti procedurer blev mandlerne renset for pus, lugten fra munden forsvandt, og selvfølelsen blev bedre. Vi gennemførte igen kurset seks måneder senere. Fantastisk resultat. Tak til lægen og Derinat!

Zinulka, 12.12.2012, alder: 35

Jeg drypper selv Derinat, det ser ud til at hjælpe. Og derefter gå til hospitalet er fuldstændig ulønnsom, i det mindste indtil efteråret arbejde. Jeg behandlede endda Derinat på arbejdet en abscess på en finger - en finger, så god som ny.

Katerina, 28-12-2012, alder: 31

Derinat er for øvrig meget funktionelt og hjælper med en forkølelse og stimulerer immunsystemet og fremragende forebyggelse) og så bliver du ikke syg af det i mere end 2-3 dage! Jeg her, at han også helbreder sår, vidste ikke, jeg ved det, tak for rådene

Maj 13.02.2013, alder: 28

Jeg drypper også Derinat dråber til barnet, jeg kan sige, at immunostimulanten er fremragende, fordi barnet næsten ikke har nogen influenza, selv begyndte jeg at dryppe, jeg kan sige, at hvis du får dryppet, når du bliver syg, vil influenzaen gå forbi og komme sig hurtigt)

Maria, 03/05/2013, alder: 31

Før fødslen af ​​børn vidste hun ikke engang, hvad bihulebetændelse var, hun hørte kun. Siden fødslen af ​​en søn har noget med en næse haft konstante problemer. Og i en alder af 5 fik vi bihulebetændelse. Meget ubehagelig. Jeg begyndte at indsamle information om, hvordan jeg kunne hjælpe min lille engel. Fra venner hørte jeg om Derinat, som et godt middel. Jeg gjorde det med denne stofindånding. Husk nu bihulebetændelse som en gener, der er tilbage i fortiden.

Olya, 03/05/2013, alder: 28

Nu er der medicin fra en ny generation, jeg begyndte at dryppe Derinat, min fremragende immunostimulerende middel hævede bare min immunitet helt fint, og jeg stoppede konstant med at visne, og det er ikke muligt, ligesom en epidemi, jeg har været med influenza i 2 uger, nu er det anderledes)

Lily, 10/09/2013, alder: 5

De gav deres søn i børnehaven og begyndte - sygefravær for sygefravær. Og den løbende næse stoppede slet ikke. Lægen sagde at dryppe derinat. Hun forklarede, at han ville eliminere betændelsen i næsen og håndtere virussen og styrke immunforsvaret. Men siden da, da de dryppede det, har vi praktisk talt ikke været syge. Gå nu sjældent glip af børnehave. Når alt kommer til alt, venner optrådte der, og så meget interessant. Og det er godt for mig, at du ikke behøver konstant at forlade arbejde.

Daria, 28-11-2013, alder: 26

Jeg bruger Derinat til forebyggelse af virussygdomme for mig selv og min datter. Børn bringer konstant nogle vira fra haven, men min immunitet ser ud til at være faldet fuldstændigt efter graviditet og amning. Børnelægen rådede mig til at dryppe - for mig og min datter. Hjælper godt.

Zhenya, 12/01/2013, alder: 3

Åh piger og snak ikke. Gik bare i børnehave, og jeg gik på arbejde efter dekretet - og det startede! Hospital-syg-hospital. På arbejdet begyndte de at antyde, at det var tid til at afslutte. Hospitalet tager eller arbejder. Derinat blev også anbefalet til os. Vi begyndte at dryppe i næsen, i 3 måneder har vi gået uden tilbagefald! En uge før en uge gik!

Anita, 25/25/2013, alder: 29

En læge ordinerede mig flere gange, da jeg var meget syg. Jeg har tilsyneladende immunitet i det mindste, for om efteråret og vinteren er jeg meget syg. Disse dråber hjælper mig altid, og det ser ud til, at jeg er syg, og sandheden er blevet mindre.

Zhenya, 20-01-2014, alder: 31

I år købte jeg derinat, og jeg dryppede for mig selv og mit barn, så dråberne viser sig, og rettighederne modulerer immunsystemet, de hjælper med at forblive sunde, selv når alle har influenza! nødt til at tage bevæbninger, som immunostimulanter hjælper!

Antsifer, 25/01/2014, alder: 22

Derinat efterlod det bedste indtryk efter at have taget. En god og effektiv immunmodulator af høj kvalitet med et bredt spektrum af handling. Jeg og nogle venner bruger det under udbrud af ARVI til forebyggelse. På et svækket immunsystem er en forkølelse en hellig ting, men derinat vil hjælpe her. Jeg er så syg meget sjældnere end før, og hvis jeg bliver syg, er forkølelsen meget lettere.

Rinata, 31-01-2014, alder: 24

Jeg ærligt. Jeg har aldrig prøvet Derinat som profylakse, men jeg tror, ​​jeg vil rette op i dette øjeblik. Jeg prøvede at dryppe derinat, da jeg blev syg, apoteket rådede mig på apoteket, jeg bliver normalt syg i mindst 6 dage, og efter 3 dage blev jeg bare som en agurk, jeg tog en ARVI med hånden! Jeg tror ikke desto mindre at dryppe et kursus som forebyggelse

Vika, 04/01/2014, alder: 30

I lang tid ledte jeg efter noget, der kunne hjælpe immuniteten, men for ikke at stimulere selve immuniteten til at fungere. Derinat nærmede sig i alle henseender. Jeg kan godt lide at det er sikkert og effektivt, et lægemiddel for hele familien..

Tiona, 02/08/2015, alder: 25

Derinat prøvede kun en gang indtil videre (afhentede influenza et eller andet sted i december sidste år). for mig er influenza en uge med at "ligge" i det mindste) og jeg havde ikke tid til at slappe af med Derinat) - i tre dage helede jeg ikke til arbejde, men for profylaksen grave jeg et par dage mere (diagnosen er lige så sund som en hest)

Katerina, 03/03/2015, alder: 31

Gynækolog derinat ordineret til betændelse. Føles som 20 minutter efter en injektion i munden er sød.

Alena, 04/19/2015, alder: 32

Denne vinter rasede en meget alvorlig virus. Næsten alle var syge i skolen. Og de var syge af hele familien. Meget smitsom. Så fortalte en ven mig, at derinat normalt redder hende og børnene på et sådant tidspunkt. Hun sagde, at det er en effektiv immunmodulator og sikker. Hun er selv læge, så jeg stoler helt på hende i disse spørgsmål. Jeg købte og begyndte at dryppe til alle og mig selv og min mand og barn. Og vi blev ikke syge. Godt stof.

Nadezhda, 07/22/2015, alder: 51

Altid behandlet med folkemedicin. På en eller anden måde købte jeg Derinat-dråber, hvad tror du, næste dag steg temperaturen.

Gæst, 14-4-2015, alder: 53

Folkemedicin er gode, men Derinat er også lavet af naturlige stoffer. så hinanden er ikke til hinder! Og om temperaturen - vrøvl! Hvor mange dryppede for mig selv, steg aldrig.

Sonya, 31-31/2015, alder: 30

Jeg har kendt Derinat i lang tid, jeg blev udnævnt til ham tidligere inden for gynækologi, han hjalp mig hurtigt. Derefter skrev immunologen Derinat også til sin søn, at han ville være syge mindre ofte og lettere, komme sig bedre, jeg troede først, at navnet var det samme, men da jeg læste instruktionerne, viste det sig, at et middel mod flere sygdomme hjælper. Så snart snotten vises, graver jeg den med det samme. Jeg rådgiver alle, du kender.

Miminika, 09/18/2015, alder: 27

Derinat den første dråbe, der ikke tørrede min slimhinde. Efter dem er næsen meget behagelig. Desuden forbedres immuniteten. Jeg bemærker det især om vinteren, når mange bliver syge, men jeg gør det ikke. Jeg vil fortsætte med at bruge dem.

Tatyana, 10/07/2015, alder: 5

Jeg drypper derinat til min datter, når hun er syg, eller hvis nogen bliver syg hos os, eller der er begyndt en epidemi i børnehaven. Men for nylig fandt jeg ud af, at dråber kan bruges ved indånding. Så endnu bedre og dråber hjælper på denne måde hurtigere, fordi de kommer ind i næsen og halsen, vi helbredte bronkitis så meget, og vi kunne tidligere ikke klare os uden antibiotika.

PAURA, 14-14-2015, alder: 32

Jeg blev syg ved slutningen af ​​min graviditet, og derudover lå jeg også på konservering. Terapeuten ordinerede behandlingen, og Derinat var blandt medicinene, jeg troede, at dette var de mest almindelige dråber i næsen og overvejet endda at købe det samme farmazolin, men så var jeg bange for at selvmedicinere, bekymret for barnets helbred og købte disse dråber. Hvad er de seje, næste dag åndede jeg godt med næsen og forkølelser gik hurtigt forbi, og vigtigst af alt er Derinat ikke skader barnet!

Julia Sergeevna, 12/08/2015, alder: 5

Antivirale lægemidler er ikke ualmindelige nu. Men det sker, at du køber et lægemiddel, det hjælper så godt i starten, og så er forfalskningerne forfalskninger, de er vira, eller kroppen bliver vant til at spilde penge. Jeg huskede Derinat, brugte det før, et godt stof, og derefter skiftede jeg af en eller anden grund til andre stoffer. Det er ikke klart, hvorfor. Disse dråber er forblev lige så effektive som før. Ved forkølelse er de perfekt gemt og beskyttet mod vira. Barnebarn drypper altid dem før og efter børnehaven, og min prinsesse er ikke næsten syg. Pah-pah-pah, fantastisk værktøj!

Marianna, 02/17/2016, alder: 4

Vi taler ofte med mumier i haven om emnet helbred. Vi deler tip til, hvordan du kan styrke dit helbred og øge immuniteten. Og en rådede mig til at prøve Derinat for at øge immuniteten. Det hjælper kroppen med at fremstille interferon, der er ansvarlig for immunsystemets funktion og bekæmper vira. Det viser sig, at stoffet ikke kæmper mod virusserne, men selve kroppen ved hjælp af dråber. Hun talte klogt, så jeg besluttede, at det ville være bedre at bare prøve. Både jeg og barnet afsluttede kurset. Jeg ved selvfølgelig ikke, om immuniteten er steget, men forkølelsen er gået. Og for mig er det allerede et plus. Og besparelser, ikke nødvendigt at pakke piller at drikke. Jeg kan også godt lide at efter at have taget dråberne er der ingen følelse af tørhed i næsen.

Roman, 08/07/2016, alder: 11

Derinat hjalp os, da barnet havde ondt i halsen. Det ser ud til, at i det 14. eller 15. år, de frigav derinat med en spray (spray). I henhold til bemærkningen heler spray også halsen for alt andet. Og det fungerer virkelig.

Yana, 08/14/2016, alder: 46

Du ved, Roman, jeg læste meget om derinat spray, men ærligt talt hjalp han ikke. For nylig blev jeg syg, sammen med en forkølelse, min ondt i halsen. Popshikal Derinat fra dag 3 og det hele. Ikke en reaktion.

Sergey, 08/19/2016, alder: 50

Min mening: med brugen af ​​sprøjten under forværring af betændelse i mandlen (ondt i halsen) faldt smerten hurtigt. Jeg tog ikke noget andet.

Lukinha, 09/09/2016, alder: 4

Tidligere brugte de Derinat i dråber, nu skiftede de til en spray, måske er barnet vokset, og sprayen er meget mere praktisk. Jeg køber hver enkelt pc, og en giver jeg til min mand til arbejde. Han sprøjter hårdt, hvis en af ​​hans kolleger bliver syg. Det fungerer altid, det vigtigste er ikke at gå glip af sabotøren) Jeg sprayer nakken i barnets mund foran haven og efter. Ikke konstant, selvfølgelig, men kurser til støtte for barnets egen immunitet. De har ikke bragt noget seriøst fra haven i lang tid..

Anastasia, 09/26/2016, alder: 1

Det er dårligt, at spray ikke anbefales for børn at sprøjte. Derfor redder vi os med dråber derinat, især nu.

Anastasia, hvorfor tror du, at børn ikke kan sprøjte? Tværtimod vil jeg sige, at det er meget praktisk. Mere praktisk end dråber. Jeg sprayede om nødvendigt i halsen, i næsen og straks sprøjtede stoffet. Der er ingen aldersbegrænsninger i manualen. dvs. falder fra den første dag i livet.

Zhanna, 15-15/2016, alder: 5

Og vi bruger og sprøjter og dråber. Bare at svare på ovenstående spørgsmål vil jeg sige hvorfor. Først sprøjtede de babyen med en spray, og datteren (5 måneder) var meget bange. Derfor skiftede vi til dråber. Og vi fortsætter med at sprøjte os selv med min mand. Men dette er et spørgsmål om form. Og hovedindholdet er at hjælpe os.

Anna, 20-10-2016, alder: 30

Efter min mening giver Derinat til forebyggelse ikke mening at dryppe overhovedet - drypper og bliver syge. Jeg beklagede hundrede gange, at jeg ikke købte en barriererev, som sidste år - mens jeg havde på den, klamrede det sig generelt ingen infektion.

Tonya Monya, 10/21/2016, alder: 28

Vi behandlede Derinat meget effektivt med ARI og SARS. Men så forsvandt han fra apoteket i vores landsby. Det var ikke længe, ​​år 2. Og vi var syge hver vinter som planlagt. Jeg er allerede træt af det. Nogle folkemidler hjælper ikke. Så jeg vil bestille det nu på Internettet.

Sergey, 10.26.2016, alder: 35

Bare for forebyggelse sætter jeg meget pris på det. Jeg ved ikke, hvordan det var med en barriererev, jeg har ikke været i Australien, men Derinat hjælper mig med en advarsel om ARVI.

Veronika Pavlovna, 11/10/2016, alder: 3

Sidste år, da vi skulle i haven, studerede jeg en masse websteder om gode antivirale og immunmodulerende stoffer. For jeg var allerede bange for venner, at børnene straks begynder at blive syge, endda kroniske, og jeg måtte gå på arbejde, fordi der var vanskeligheder med pengene i familien. Derefter konsulterede hun også en terapeut om, hvilket af flere lægemidler der skal vælges og bruges til at beskytte mod vira. Han rådede derinat og malede et kursus i et år. Vi gjorde alt for sikkert. Og nu, i flere måneder, har et barn kørt på hest, og først kørte hun til udviklingen, og alt er godt, ttt. Vi fortsætter kurset :-)

Jeg havde et problem med næseoverbelastning. De siger, at der er en allergi mod kulde. Så det flød og flød hele tiden. Selvom det generelt ikke er syge. Lægen sagde, at det er nødvendigt at styrke slimhinden, fordi ikke kun rhinitis kan begynde, men SARS-virus kan også gå glip af den svage slimhinde. Han tildelte mig et kursus - 14 dage til at dryppe Derinatom. Herefter reagerer næsen allerede ikke på vejret. Takya og jeg drypper hele vinteren i 10-12 dage om måneden og har ikke været syge af forkølelse i lang tid.

Tatyana, 04/07/2017, alder: 36

Gynækologinjektioner derinat ordineret. Der var erosion for et par år siden. Efter kauterisering blev derinat ordineret for at opretholde immunitet..

For en måned siden på grund af karies faldt min immunitet, mere præcist på grund af betændelse. Det viser sig, at der sker. Her hjalp derinat mig virkelig, mens jeg var engageret i tænder, jeg gav ingen virusinfektion at hente. Ikke kun dryppede ned i næsen, men også ned i munden, hvor betændelsen sprøjtes. Jeg følte mig ikke frygtelig syg!

Carolina, 09/19/2017, alder: 27

Det er bedre for mig at passe på og tage forebyggende foranstaltninger end at ændre mine planer senere, gå glip af interessante begivenheder eller værre, at du vælter og bliver syg af laget. Jeg køber "Derinat" i dråber, jeg bruger 2-3 dråber. i hver næsebor 3 gange om dagen. Om morgenen, derefter om aftenen, når jeg kommer hjem om natten. Selv babyer og gravide kan begraves, det er helt sikkert og skader ikke, tværtimod hjælper det med at styrke immunforsvaret og beskytte sig mod virusinfektioner hele året.

Lily, 14-14/2017, alder: 31

Jeg køber Derinat med det formål at beskytte mod vira for immunitet. Tidligere gjorde jeg dette med interferon, indtil jeg fandt ud af, at det tørrer slimhinden, kan være utrygt og ikke kan bruges konstant. For at være ærlig er dette skræmmende. Takket være Derinat får jeg praktisk talt ikke ARVI og ARI, og hvis jeg tog et forkølelse et eller andet sted, passerer det en størrelsesorden lettere og hurtigere. Kun til forebyggelse skal du bruge det 3-4 gange om dagen, og hvis du bliver syg, så hver halvanden time.

Vitalina, 10.26.2017, alder: 35

Jeg er mor til 3 børn, og derfor er jeg meget bekendt med situationen med sæsonoverganger, nemlig spredningen af ​​forskellige vira. For et par år siden opdagede Derinat dråber for sig selv, de understøtter godt immunforsvaret, styrker næseslimhinden, og som det viser sig, er det gennem det, at virussen kommer ind i kroppen. Børn blev meget mindre tilbøjelige til at blive syge uden komplikationer. Jeg vil bare prøve Derinat spray, det er mere praktisk at drysse det i halsen og til brug vil det være lettere for mig. Lad os se....

Alina, 11/22/2017, alder: 28

Jeg er glad for, at Derinat renser slimhinden af ​​vira godt under sygdom og slimhindebetændelse er hurtigere. Og hvis du begynder at bruge den, så snart du føler, at du bliver syg, kan du helt undgå sygdommen, men hvis du er syg, er det bedre at konsultere en læge.

Nadia Zubova, 15-12-2017, alder: 4

Min datter, da hun gik i børnehave i år, er næsten hele tiden syg. Og jeg vil ikke være syg på nytår! Helt ærligt, jeg er ikke i noget humør, er det muligt at konstant snotty. Barnet er vanvittigt ked af det! En af mødrene rådede mig til at prøve derinat og sagde, at han hjælper dem med at komme sig hurtigere og mindre ofte. Jeg købte dråber, begyndte at dryppe endnu, pah-pah-pah, snørrede kun et par gange i weekenden. Jeg holder mine næve, så det fortsætter.

Hvis jeg bliver syg, skal du med det samme med en løbende næse og hoste. Derfor skal du købe en masse medicin. For nylig rådede apoteket mig til at prøve Derinat, så at sige FEM på én! Det er antiviralt, immunmodulerende og på en eller anden måde beskyttende og reparativt, og du kan skjule din næse og hals med det. Hvad tid! :-) Jeg prøvede det. med dens anvendelse går forkølelsen meget hurtigere. En efter en! For at være ærlig er jeg glad for sådan en søgning for mig selv :-)

Angelina Rhine, 01/18/2018, alder: 30

For nylig var jeg interesseret i et apotek, er der en analog til Derinat billigere, sagde de sådan en effektiv og ikke. Derfor købte jeg en spray igen (eller det endte derhjemme) min mand blev syg, fangede en virus på arbejdet, og som regel var jeg syg efter det efter et stykke tid. Spray til mig som et middel til forebyggelse, jeg bærer min pung og til at arbejde, fordi patienter også kommer der, få mennesker ønsker at rejse til sygefravær. Jeg overtaler min mand til at bruge det, så jeg ikke bliver syg, jeg siger ikke noget, jeg ved ikke, måske bliver han moden i tide, han ser, at jeg næsten ikke er syg.

Tonya, 02/18/2018, alder: 32

Derinat er ikke et universalmiddel for alt og til enhver lejlighed. Hvis du allerede er meget syg og lige er begyndt at dryppe den, hjælper det ikke den første dag, processen er allerede startet, viruserne er kommet ind i kroppen og formerer sig meget hurtigt, massivt, primært i slimhinden i næsen og halsen. De ødelægger cellerne i slimhinden og åbner vejen for bakterielle komplikationer. Derinats job er hurtigt at helbrede disse skader og holde bakterier ude af vejen. Men til forebyggelse af influenza og viral er det på forhånd hurtigere, mere mærkbart fungerer. Og ofte går sygdommen forbi, ja, eller hvis den kobles, er den normalt ikke alvorlig.

Tatyana, 02.24.2018, alder: 49

Noget jeg er forvirret. Hvilken influenzahud hjælper? Injektioner eller spray?

Ved ukomplicerede former for influenza (ingen lungebetændelse) er Derinat tilstrækkelig og effektiv i form af dråber eller i en spray (hvis processen på svelget og svelget er særlig bekymrende). Og hvis lungebetændelse har udviklet sig, eller en betændelse i bihulerne, skal du gå til injektionerne - 5 injektioner hver anden dag eller hver dag. Men sammen med antibiotika. Helingsprocessen er meget hurtigere.

Agatha, 16-03-2018, alder: 31

Derinat ser ud til at have en meget god beskyttende antiviral effekt, ja, vi er faktisk meget mindre tilbøjelige til at have ARVI. Det er sandt resultatet af lang integreret indsats! Det skete ikke med det samme, men efter næsten en måneds brug til forebyggelse af forkølelse. Tilsyneladende, som de siger, slimhinden er styrket, har styrket og mindre vira er gået. Vi plejede altid altid at skifte tur i familien, manden, så bragte jeg baciller fra arbejde og gik rundt, min søn og datter greb fat, mandens forældre. Nogle vil komme sig, mens andre igen inficerer vira i huset. Nu er alt meget enklere, vi griber næsten ikke virus, og hvis vi er syge, så individuelt, og vigtigst af alt, bliver vi meget hurtigere og lettere uden komplikationer.

Natalia, 04/22/2018, alder: 34

Om foråret og efteråret, der knivder derinat, hjælper det med kronisk gastritis.

Senest ordineret vores nye børnelæge derinat under behandlingen, hun var overrasket over, at vi ikke kendte ham. Normalt bliver han bekendt med ham selv under graviditet eller før hende. Jeg kunne godt lide dråberne. Han kom sig hurtigt nok, forlænget snot blev også undgået, og der var ingen komplikationer. Lægen sagde at dryppe dem efter bedring, for at beskytte mod vira og genoprette immunitet. Og de er gode til akklimatisering.

Varya, 09/25/2018, alder: 5

Jeg har også lært af mumier på forummet om dråber derinat til babyer, så de er mindre syge. Vores tilpasningsperiode i børnehaven gik meget dårligt. Dette er en konstant løbende næse og en rød hals, vi sidder derhjemme, alt er i orden, vi kører kun der et par dage og får en ny behandling. Derfor besluttede jeg at prøve dråberne. Dråber hjalp os med at styrke kroppen. Der var selvfølgelig snørr, men alt var i orden, men med en lille løbende næse går gruppens gulv altid. Før dråber skyller jeg altid næsen og dråber derefter, så de også falder ned i nakken. Sønnen skrig, kan ikke lide denne procedure, men hvad man skal gøre, skal du rejse immunitet.

Min datter blev udskrevet Derinat 6 måneder efter en akut virusinfektion for at opretholde immunitet. Dette middel kan dryppes til børn lige fra fødslen, fra den første dag af livet, dråberne er neutrale, har ingen smag eller lugt, så min datter roligt lader dem dryppe. Jeg kan sige, at de klarede deres opgave 100%. Efter sygdommen bliver vi ikke længere syge i mere end seks måneder.

Derinat-injektioner: brugsanvisning

Ikke alle læger ordinerer injektioner af Derinat til deres patienter, brugsanvisningen er så omfattende, at ikke alle mener, at produktet har alle de beskrevne egenskaber. Inden du bruger stoffet, kan du læse anmeldelser af rigtige mennesker for at sikre dets effektivitet.

Værktøjet har en bred vifte af egenskaber og bruges i forskellige situationer. Derinat-injektioner i gynækologi bruges så ofte som i kirurgisk praksis og onkologi som et hjælpemiddel. Når du køber, er det vigtigste ikke at forveksle med løsningen med samme navn til topisk anvendelse.

Frigivelsesform, lægemidlets sammensætning

Lægemidlet er tilgængeligt i ampuller til intramuskulær administration. Sammensætningen er identisk med sammensætningen af ​​den samme opløsning til lokal anvendelse:

• aktivt stof - natriumdeoxyribonucleate;

• vand til injektion som opløsningsmiddel;

• natriumchlorid som pH-stabilisator.

farmakologisk virkning

Løsningen har mange positive effekter. Blandt dem skiller sig ud:

1. Styrke kroppens egne immunforsvar.

2. Stimulering af hæmatopoieseprocessen.

3. Forbedring og acceleration af restaurering af beskadigede væv.

4. Healende handling.

Farmakodynamik og farmakokinetik

På grund af dets sammensætning har lægemidlet en lang række effekter. Accelererer immunresponset på invasionen af ​​bakterier, vira og svampe. Forbedrer heling af huden og slimhinderne. Reducerer cellens følsomhed over for stråling og kemoterapi.

Det er bevist, at lægemidlet ikke påvirker udviklingen af ​​embryoet negativt og ikke forårsager forekomst af ondartede tumorer. På trods af dette bruges det kun under anvisning af en læge under graviditet..

Lægemidlets aktive stof ophobes i kroppen ved daglig brug, nemlig: i knoglemarven, lymfeknuder, milt. Den højeste koncentration bestemmes i knoglemarven 5 timer efter intramuskulær injektion. Det udskilles i større grad med urin og i mindre grad med fast affald.

Derinat-injektioner: indikationer til brug

Instruktionerne beskriver detaljeret, hvorfor Derinat-injektioner er ordineret. Blandt indikationerne for brug er:

  • • at lette og fremskynde perioden efter operationer.

2. I gynækologi:

  • • betændelse i endometrium;
  • • hormonafhængig spredning af endometrium uden for livmoderen;
  • • betændelse i æggeleder og æggestokke;
  • • godartet tumor i myometrium;
  • • seksuelt overførte infektioner forårsaget af klamydia, mycoplasma, ureaplasma.
  • • betændelse i prostata
  • • patologisk spredning af prostatavæv.

4. I pulmonologi:

  • • krænkelse af luftstrømmen til bronchierne;
  • • tuberkulose;
  • • inflammatoriske sygdomme i luftvejene.

Anvendes også i tilfælde som:

  • • mavesår og 12 duodenalsår;
  • • koronar hjertesygdom;
  • • rheumatoid arthritis;
  • • stråleskader på væv;
  • • afhængighed af medikamenter brugt i onkologi;
  • • krænkelse af bloddannelse;
  • • træg helende mavesår osv..

Derinat-injektioner: instruktioner til brug, metode til anvendelse og dosering

Intramuskulære injektionskurser adskiller sig fra hinanden afhængigt af indikationerne. Det eneste, der forener, er hastigheden på introduktion af løsningen. Det bør administreres langsomt i ca. 1-2 minutter.

Lægemidlet bør kun bruges af medicinsk personale, det er bedre ikke at risikere injektioner selv for at undgå uforudsigelige bivirkninger.

  1. Kardiologi: ved koronar hjertesygdom er behandlingsforløbet 10 injektioner hver 2-3 dag.
  2. Gastroenterologi: 5 injektioner hver 2. dag til behandling af gastrisk mavesår.
  3. Onkologi: ud over de vigtigste lægemidler er der forbundet et kursus med 3-10 injektioner, afhængigt af situationen. De udføres hver 1-3 dag.
  4. Gynækologi: et kursus med 10 injektioner hver 1-2 dag bruges til behandling af nogle STI'er, endometrial inflammation, godartede myometriale tumorer.
  5. Urologi: til behandling af prostatakirtlen suppleres hovedterapien med 10 injektioner hver 1-2 dag.
  6. Pulmonologi: tuberkuloseterapi inkluderer desuden 10 til 15 injektioner hver 1-2 dag.
  7. Betændelsessygdomme: med forværring - fra 3 til 5 injektioner hver 1-3 dag, med et kronisk forløb - første 5 injektioner hver dag, derefter det samme antal, men med et interval på 3 dage.

Behandlingsforløbet for børn bestemmes kun af en specialist!

Kontraindikationer og bivirkninger

Der er praktisk talt ingen sygdomme og tilstande, hvor lægemidlet ikke kan bruges. De inkluderer kun:

  • • individuel intolerance over for de stoffer, der udgør sammensætningen;
  • • graviditet og amning (kun som instrueret af en læge).

Hos mennesker med type 1 og type 2 diabetes mellitus øger lægemidlet effekten af ​​hypoglykæmiske midler, som du skal huske på.

Overdosis

I øjeblikket er der ikke identificeret nogen tilfælde af overdosering..

Interaktion

Anvendelsen af ​​lægemidlet som anvist i kompleks terapi gør det muligt at reducere doseringen af ​​antibakterielle og antivirale midler. Perioden med forværring af kroniske infektioner falder også, og remissionstiden mellem dem øges.

Det er i stand til at øge effekten af ​​kræftfremkaldende medicin, der bruges i onkologi. Forbedrer effektiviteten af ​​behandlingen af ​​mave- og duodenalsår.

Det aktiverer kroppens immunforsvar, normaliserer bloddannelsesprocessen, reducerer forgiftning, hvis det kombineres med lægemidler, der er ordineret efter blodforgiftning under operation.

Vilkår for salg og opbevaring

Som alle ampullerpræparater til intramuskulær administration udleveres lægemidlet på recept eller recept fra lægen, men denne regel overholdes ikke altid.

Det skal opbevares i køleskabet, men frysning er ikke tilladt - medicinske egenskaber går tabt. Optimal opbevaringstilstand fra + 4 ° С til + 20 ° С.

Opbevaringstid

5 år fra datoen for produktionen.

specielle instruktioner

Lægemidlet påvirker ikke reaktionshastigheden negativt og forårsager ikke døsighed, så det kan bruges, når en person kontrollerer komplekse mekanismer og køretøjer.

Derinat-injektioner: analoger

Lægemidlet har en analog identisk med aktivt stof - Deoxinat. Der er et medikament, der ligner sammensætningen, men et jernkompleks (Ferrovir) er føjet til det aktive stof, men på trods af ligheden bruges det til andre indikationer.

Derinat-injektioner: anmeldelser

Marina, 29 år, Cheboksary:

Jeg har mavesår. Først blev hun behandlet selv - alligevel, lægen har alle de samme aftaler. Pillerne hjalp et stykke tid, og derefter begyndte forværring igen. Allerede desperat efter at komme sig. Min mand kunne ikke tåle det og skrev mig til en gastroenterolog, fordi hun blev hårdt plaget. Efter at have undersøgt og bestået prøver ordinerede lægen Derinat-ampuller, deres pris er naturligvis kosmisk. Indtil halvdelen af ​​kurset er gået, føler jeg allerede betydelig lettelse. Jeg håber, at det ikke er forgæves.

Anna, 40 år, Bryansk:

Problemer begyndte på den kvindelige side. Jeg skiftede en masse gynækologer, drak og brugte forskellige stoffer, men efter analyserne var der ikke noget resultat. Og så snublede jeg ved en fejltagelse over lægeres anmeldelser af dette stof. Jeg studerede dem omhyggeligt på samme tid og lyttede til svarene fra almindelige mennesker, der brugte det. Jeg fandt en gynækolog, der udnævner ham, han forklarede alt på en tilgængelig måde om min sygdom og stoffets virkning. Jeg er nu under behandling, jeg håber på en hurtig forbedring.

Victor, 67 år, Volgograd:

Jeg har lungetuberkulose. Jeg overholdes af den bedste TB-specialist i byen. Helt fra begyndelsen forbandt han disse ampuller til terapi, så behandlingen var hurtigere og mere effektiv. Lægen har arbejdet på denne måde i lang tid, hans patienter er taknemmelige for ham. Jeg håber, at behandlingen vil hjælpe mig så hurtigt som muligt..

Derinat-injektioner: pris

Omkostningerne i hver apotekskæde kan være forskellige, den gennemsnitlige pris er cirka 2 150 rubler. til 5 ampuller.

Derinat-injektioner: instruktionerne til brug af dette stof er overraskende for mange. Det bruges til sygdomme i mave, hjerte, onkologi, gynækologi osv. Det har en lang række indikationer i forskellige retninger. Men kun en læge skal ordinere det - selvmedicinering er farligt for helbredet. Selvom der ikke er nogen kontraindikation for børn, bruges den med forsigtighed i pædiatrisk praksis.